Skip to main content

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en energiek leven. Bij het kiezen van een bed is het belangrijk om rekening te houden met je lengte en slaapvoorkeuren. In onze beddenwinkel bieden we een ruim assortiment aan bedmaten om ervoor te zorgen dat jij de perfecte nachtrust krijgt. In dit artikel bespreken we de voordelen van extra lange en brede bedden, evenals het belang van het kiezen van de juiste kussens en matrassen voor een goede nachtrust.

Extra lange bedden voor langere mensen
Als je behoort tot de groep lange mensen, begrijpen we hoe belangrijk het is om comfortabel in bed te kunnen liggen. Standaard bedmaten van 160 x 200 cm of 180 x 200 cm kunnen voor sommige mensen gewoon te krap zijn. Daarom bieden wij bedden van 220 cm lang, zodat je voeten niet uitsteken als je op je buik ligt. Bovendien kunnen we houten bedden leveren in extra lange maten van 2,10 meter en zelfs 2,20 meter voor ultiem comfort.

Het juiste kussen voor lange mensen
Naast een langer bed is ook het juiste kussen van groot belang. Voor lange mensen raden we het Ergo kussen van 40 x 70 cm aan in plaats van standaardkussens van 60 x 70 cm. Dit geeft je net dat beetje extra ruimte en ondersteuning voor een comfortabele nachtrust.

Maatwerkmatrassen – extra extra groot
Sommige mensen hebben misschien behoefte aan een matras dat langer is dan de standaardmaten. Bij onze beddenwinkel kunnen we matrassen op maat maken, bijvoorbeeld een matras van 2,40 meter lang. Dit zorgt ervoor dat je bed perfect aansluit op jouw lengte en slaapgewoonten.

Familiebedden en lattenbodems
Voor gezinnen die graag samen met hun kinderen willen slapen, bieden we speciale matrassen op maat. Denk aan een bed van 2,40 meter breed en 2 meter lang. Bovendien hebben we recentelijk prachtige lattenbodems met pootjes toegevoegd aan ons assortiment. Met twee lattenbodems van 120 naast elkaar creëer je eenvoudig een minimalistisch, ruimtelijk bed dat perfect is voor gezinsnachten.

Een goede nachtrust begint bij de keuze van het juiste bed, matras en kussen. Voor lange mensen en gezinnen met speciale behoeften bieden wij extra lange bedden, maatwerkmatrassen en handige lattenbodems. Kom gerust langs in onze beddenwinkel en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de perfecte nachtrust te bereiken. Je verdient het immers om elke nacht comfortabel te kunnen slapen.