Skip to main content

Kom proefliggen

Ervaar het zelf

Ben je benieuwd naar onze producten? Of wil je graag passend advies? Kom dan proefliggen in onze winkel in Utrecht of Zutphen.

 

Kies hieronder de lokatie voor jouw afspraak.

1 u 30 min voor Bedden & Matrassen
25 min voor Kussens & Dekbedden

Waarom proefliggen?

Het kopen van een bed kan best spannend zijn. Want hoe weet je nu of je het juiste matras kiest en of je daar lekker op zal slapen? Bovendien wil je als je met z’n tweeën een bed koopt, ook allebei optimaal comfort. Én het bed kiezen dat jullie allebei prachtig vinden.

Wij begrijpen dat je niet iedere dag een nieuw bed koopt en dat het je soms kan duizelen van alle mogelijke materialen, maten en variaties. Daarom nemen wij ruim de tijd om onze klanten persoonlijk en stap voor stap in dit keuzeproces te begeleiden.

advies op maat

Zo ontdekken we hoe jij het beste slaapt

Ons stappenplan
1

Hoe slaap je nu?

2

Kies je kussen

3

Test het matras

4

Ontdek je dekbed

5

Maak het af

3 tips bij proefliggen

1. Neem de tijd. Het is aan te raden om minimaal een half uur per persoon de tijd te nemen om de matrassen goed te kunnen vergelijken.
2. Proefliggen kan het beste ’s ochtends of in de vroege middag. Dan is je lichaam het meest uitgerust en kun je goed de verschillen voelen.
3. Meet vooraf je huidige bed en slaapkamer op. Of neem een plattegrond mee.

Ecolinde in de media

Ecolinde is verschillende keren in de media verschenen. Zo vertelde Irene - oprichter van Ecolinde - in het programma Typisch Utrechtse Heuvelrug over de Herders dekbedden, werd ze geïnterviewd voor De Stentor en noemde Trouw-columnist Wim Boevink de winkel in zijn column.

Wat klanten zeggen over onze producten

Je hebt niets te veel gezegd Irene; ik ben blij met je adviezen en hoe je mijn wensen hebt kunnen omzetten naar een perfect bed voor mij. Ik slaap heerlijk en word veel soepeler en vrolijker wakker dan voor die tijd. Ik voel geen drukpijn meer en heb het gevoel dat ik op een wolkje lig. De futon is eerlijk handwerk van jullie en prachtig gemaakt. Jullie visie over duurzaamheid en eerlijke materialen springt er voor mij uit en je voelt aan alles dat de kwaliteit van de gebruikte materialen echt goed is. Dank je wel Irene, ik ben er ontzettend blij mee!

Celia

Dank voor het handgemaakte dekbed, Irene. Geen last meer van nachtzweten. Het katoen is warm en fris tegelijk.

Petra

Nogmaals Hartelijk Dank voor het dekbed met hoes! Wat heb ik heerlijk warm geslapen vannacht! Top kwaliteit! En geen last gehad van overmatig zweten, en kon de de extra laag er dan af halen zodat ik warm genoeg bleef. Ook de tips zijn fijn die jullie me geven.

Everdien

Ik slaap heerlijk op het nieuwe bed van Ecolinde en onder het handgemaakte dekbed. Ook de levering en montage van het massief eikenhouten bed verliep uitstekend. Hartelijk dank voor de service. Ik slaap nu voor mijn plezier.

Crispijn

Wel nog nooit zo goed geslapen als sinds dinsdag j.l. Niet voor te stellen zo goed en met een gevoel of ik in een zwoele ,behaaglijke en warme wolk lig.. Jullie hebben fantastisch werk geleverd en ben er dol-blij mee!!! Kom binnenkort nog wel langs met een uitermate uitgeslapen gezicht.

Adri

Je voelt aan je lichaam dat slapen op een futon beter voor je is. Voor mij als jong en sportief persoon is het ideaal. Oh ja, het ruikt ook nog eens lekker 😉

Lester

We zijn er heel blij mee. Ook zijn we erg tevreden over hoe alles was geregeld afgelopen week. En de goede hulp van jou en je collega.

Hans en Marian