Skip to main content

Massief houten bedden

Waarom een massief houten bed kopen?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een massief houten bed. Een houten bed gaat lang mee en is daarom een zeer milieuvriendelijke keuze. Ook geeft massief hout een warme uitstraling in de slaapkamer. Of je nu kiest voor een robuust eikenhouten bed of een fraai Notenhouten bed. Bij Ecolinde hebben we een ruime collectie massief houten bedden van uitsluitend ecologische merken. Er is veel keus in verschillende stijlen, houtsoorten en maten. Je kunt een massief houten bed helemaal naar eigen wens samenstellen want het bed wordt voor jou op maat gemaakt.

Bekijk onze collectie

De beste natuurlijke merken

Onze collectie houten bedden is met zorg samengesteld. Wij werken samen met het Oostenrijkse familiebedrijf Team7. Zij staan bekend om hun duurzame design met verfijnde houtverbindingen en luxe uitstraling. Ook kunnen we alle bedden van het ecologische beddenmerk Dormiente uit Duitsland leveren.

Waar moet je op letten bij het kopen van een houten bed?

Bij het kiezen en aanschaffen van een massief houten bed, zijn er nog een aantal zaken waar je op kunt letten. Zo kun je bijvoorbeeld slapen op een geheel metaalvrij bed. Ook kun je denken aan extra’s die je aan je houten bed kunt toevoegen, zoals bijpassende nachtkastjes of bedladen voor extra opbergruimte in de slaapkamer. Ook kunnen we vrijwel alle bedden op comforthoogte laten maken, zodat je gemakkelijk in en uit bed stapt. Een extra lang bed van 210 of 220 cm, is ook geen enkel probleem. Heb je je keuze gemaakt dan zorgen wij dat het houten bed met zorg wordt geleverd en gemonteerd. 

Ecolinde in de media

Ecolinde is verschillende keren in de media verschenen. Zo vertelde Irene - oprichter van Ecolinde - in het programma Typisch Utrechtse Heuvelrug over de Herders dekbedden, werd ze geïnterviewd voor De Stentor en noemde Trouw-columnist Wim Boevink de winkel in zijn column.

Wat klanten zeggen over onze producten

Je hebt niets te veel gezegd Irene; ik ben blij met je adviezen en hoe je mijn wensen hebt kunnen omzetten naar een perfect bed voor mij. Ik slaap heerlijk en word veel soepeler en vrolijker wakker dan voor die tijd. Ik voel geen drukpijn meer en heb het gevoel dat ik op een wolkje lig. De futon is eerlijk handwerk van jullie en prachtig gemaakt. Jullie visie over duurzaamheid en eerlijke materialen springt er voor mij uit en je voelt aan alles dat de kwaliteit van de gebruikte materialen echt goed is. Dank je wel Irene, ik ben er ontzettend blij mee!

Celia

Dank voor het handgemaakte dekbed, Irene. Geen last meer van nachtzweten. Het katoen is warm en fris tegelijk.

Petra

Nogmaals Hartelijk Dank voor het dekbed met hoes! Wat heb ik heerlijk warm geslapen vannacht! Top kwaliteit! En geen last gehad van overmatig zweten, en kon de de extra laag er dan af halen zodat ik warm genoeg bleef. Ook de tips zijn fijn die jullie me geven.

Everdien

Ik slaap heerlijk op het nieuwe bed van Ecolinde en onder het handgemaakte dekbed. Ook de levering en montage van het massief eikenhouten bed verliep uitstekend. Hartelijk dank voor de service. Ik slaap nu voor mijn plezier.

Crispijn

Wel nog nooit zo goed geslapen als sinds dinsdag j.l. Niet voor te stellen zo goed en met een gevoel of ik in een zwoele ,behaaglijke en warme wolk lig.. Jullie hebben fantastisch werk geleverd en ben er dol-blij mee!!! Kom binnenkort nog wel langs met een uitermate uitgeslapen gezicht.

Adri

Je voelt aan je lichaam dat slapen op een futon beter voor je is. Voor mij als jong en sportief persoon is het ideaal. Oh ja, het ruikt ook nog eens lekker 😉

Lester

We zijn er heel blij mee. Ook zijn we erg tevreden over hoe alles was geregeld afgelopen week. En de goede hulp van jou en je collega.

Hans en Marian