Skip to main content

Ecolinde Natuurlatex Matras

De ultieme natuurlijke ondersteuning

Speciaal ontwikkeld door Ecolinde, gemaakt in Nederland, van 100% natuurlatex en verkrijgbaar in 3 verschillende hardheden

Volledig
Plantaardig

Mens & Milieuvriendelijk

100%
Natuurlatex

Ultieme ondersteuning

250 nachten proefslapen

Ruil je matraskern om

De ultieme ondersteuning, volledig natuurlijk

Het Ecolinde Natuurlatex Matras met 7 ergonomische zones ondersteunt het hele lichaam op ultieme wijze. Het matras is gemaakt van 100% natuurlatex (FSC) is daardoor zeer puntelastisch. De hoes van 100% biologisch katoen (GOTS) geeft een aangename natuurlijke warmte en voorkomt overmatige hitte en nachtzweten. Verkrijgbaar in drie hardheden (soft, medium of firm) en vrijwel alle afmetingen.

Perfecte ondersteuning door hoge puntelasticiteit

Het Ecolinde Matras van 100% Natuurlatex is zeer puntelastisch, wat betekent dat als je het matras op één punt indrukt, het matras rondom dat punt nauwelijks meebeweegt. Daardoor wordt het hele lichaam in iedere houding volledig ondersteund en vormt het matras zich naar de contouren van het lichaam. Bovendien voel je niets als je partner zich in bed omdraait.

Slapen op een 100% natuurlijk matras

Onze matrassen bestaan volledig uit natuurlatex (FSC gekeurd) zonder bijmenging van synthetische materialen. We gebruiken dus geen traagschuimen of chemische lijmen om onze lagen te binden. Alles is 100% natuurlijk. Dat is niet alleen gezond, maar hierdoor is je matras ook in alle richtingen heel rekbaar en veerkrachtig.

Perfecte ondersteuning voor ieder lichaamsdeel

7 ergonomische zones

De 7 ergonomische zones zorgen ervoor dat je over de volledige lengte van je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Je heupen, taille, schouder en hoofd krijgen ieder hun eigen ondersteuning, waardoor je wervelkolom altijd horizontaal ligt. Omdat je lichaam overal wordt ondersteund hoeft je ‘s nachts niet ‘te werken’ om in je favoriete houding te liggen, kan het lichaam echt ontspannen en kom je in een diepe slaap.

Voor iedere slaper de perfecte ondersteuning

3 verschillende stevigheden

Nooit te warm of te koud

Vanwege de open structuur van natuurlatex en de extreem dikke en rekbare matrashoes van 100% biologisch katoen is de warmtehuishouding zeer aangenaam. Hierdoor word je niet uit je slaap gehaald door overmatige warmte en wordt het nooit klam of benauwd in bed. Omdat het matras helemaal plantaardig is, zijn chemische toevoegingen zoals koudmakers of brandvertragers overbodig. Je hebt dus geen last van giftige dampen in je slaapkamer.

Zorgeloos uitproberen

250 nachten proefslapen

Wij willen dat jij heerlijk slaapt. Daarom kun je bij ons 250 nachten jouw matraskern uitproberen. Dus heb je voor soft gekozen, maar wil je toch medium? Geen probleem. Dan krijg je van ons een nieuwe kern. Geen slapeloze nachten voor jou dus.

Keurmerken:
Goed voor mens én natuur

Onze natuurlatex is afkomstig van de rubberboom Hevea Brasiliensis en groeit voornamelijk in Azië. De plantages worden door de internationale Forest Stewardship Council (FSC) gekeurd op milieueisen van duurzame bosbouw en goede arbeidsomstandigheden. We spreken van 100% natuurlatex omdat onze matraskernen worden gemaakt zonder bijmenging van synthetische latex.

Het katoen om het matras heen (de tijk) komt van de katoenplant en wordt geweven of gekaard. Wij werken met leveranciers en toeleveranciers die het Global Organic Textile Standard (GOTS) hanteren, zodat de biologische landbouw en goede arbeidsomstandigheden in de textielindustrie zijn gewaarborgd.

Drie
stevigheden

Voor iedere slaper en slaaphouding

Volledig
Plantaardig

Mens & Milieuvriendelijk

100%
Natuurlatex

Ultieme ondersteuning

250 nachten proefslapen

Ruil je matraskern om

Bezorgd tot in de slaapkamer

Geen trap is ons te hoog

Wil je ook ultiem slapen op een 100% natuurlijk matras?