Skip to main content

Bed & Breakfasts

Ecolinde is er ook voor B&B eigenaren
Lekker eten en slapen

Samenwerkingen met B&B's

Ecolinde is leverancier voor Bed & Breakfast-eigenaren met ecologische ambities. Duurzame B&B’s kunnen met een ecologisch bed en een natuurlijk matras van Ecolinde het verschil maken voor hun gasten. Investeren in een goed matras en natuurlijke nachtrust zorgt ervoor dat je gasten keer op keer terug willen komen. Of je nu gaat voor een GreenKey-certificaat of bij het ontbijt jouw persoonlijke groene verhaal vertelt: een groene B&B begint met een Ecolinde bed.

Waarom investeren in natuurlijke nachtrust

Je wilt je gasten het beste bieden en tegelijkertijd duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen. Daarom is het slim om bij de inrichting van je kamers en gastenverblijven al na te denken over milieuvriendelijke oplossingen en duurzame bedden. Onze matrassen en ecologische bedden zorgen ervoor dat je gasten goed uitgerust wakker worden. Al onze producten dragen biologische keurmerken, zijn gifstof en allergievrij, gemakkelijk te reinigen en 100% vegan. Een compleet bed van Ecolinde betekent een bed dat lang meegaat en slijtvast is.

Ecolinde als partner

Bij Ecolinde kun je als B&B-eigenaar advies krijgen over het inrichten van je groene slaapkamers. Leuk om te weten: Ecolinde startte in 2013 als 'de Bed and Breakfast met het beste bed' in Vorden. In 2016 won oprichtster Irene de derde prijs bij 'De beste B&B van het jaar'-verkiezing. We weten dus wat er komt kijken bij het starten en draaien van een bed and breakfast. Naast een mooie inrichting en een bed met een goed verhaal, wil je ook dat het bed gemakkelijk is op te maken en te onderhouden. We hebben een selectie matrassen die voor iedere gast geschikt is en ondersteuning biedt aan zowel zij-, rug- en buikslapers. Ook onze wasbare dekbedden van Hennep zijn een ideale keuze voor de groene bed en breakfast.

Laten we samenwerken!

Neem contact op

Neem contact op met Ecolinde voor persoonlijk advies en mogelijkheden. Ecolinde is ook groothandel in eco matrassen en bedden. We kunnen in heel Nederland leveren en onze monteurs plaatsen op deskundige wijze in één keer alle bedden en matrassen.

Neem contact op