Skip to main content

Vanwege de vele positieve reacties hebben we besloten op afspraak te blijven werken. Het beviel onze klanten in maart en april 2021 erg goed om in alle rust te komen proefliggen. En dat zetten we graag voort. Bovendien kunnen wij zelf ook beter persoonlijk advies geven tijdens een afspraak. Door op afspraak te werken kunnen we de 1,5 meter beter waarborgen.

Spontaan op afspraak

Winkelen op afspraak is natuurlijk voor iedereen wel even wennen. We experimenteren daarom de komende weken hoe we iedereen het beste kunnen informeren en inplannen. Ook willen we enige spontaniteit van een bezoek aan Ecolinde behouden. Want we begrijpen ook dat voor een dichte deur staan niet fijn is. Kom je van ver en wil je zeker weten dat we alle rust en tijd voor je hebben? Plan dan ruim vooraf je afspraak in.

3 manieren om een afspraak te maken

  • direct aan de deur als we er zijn (Is er plek, dan kun je meteen terecht. Wel zo gezellig!)
  • via onze site: ecolinde.nl/kom-proefliggen/
  • of bel Ecolinde op 06-52640808 en stem een handig moment af

Kies je tijd: 1 u 30 minuten – 25 min – 5 min

Om iedereen goed te kunnen helpen werken we met korte en langere afspraken. Kom je een bestelling bij ons ophalen, dan kun je 5 minuten reserveren. Zo weten we dat je komt en liggen je artikelen klaar. Ben je op zoek naar een specifiek kussen of dekbed? Dan reserveer je 25 minuten in onze agenda. Zo hebben we de tijd om een kussen aan te meten en je de verschillende dekbedden te laten zien. Wil je graag advies voor een matras, bedbodem en/of een compleet bed op maat? Dan nemen we graag ruim de tijd en kies je voor 1 uur en 30 minuten. Bij twijfel neem gerust contact op!

We zien je graag in onze winkel!

Floor en Irene,
Het advies team van Ecolinde

 

Floor de jongIrene rutjes