Skip to main content

Vanaf heden kun je ook bij ons in een onbemande winkel bedden testen. Normaal gesproken ontvangen wij klanten persoonlijk voor slaapadvies in de winkel. Maar nu de corona-uitbraak steeds serieuzer wordt, willen wij een veilige omgeving creëren voor onze klanten en onszelf. Dat doen we door klanten ook digitaal te begeleiden in hun zoektocht naar het beste bed. Ecolinde is hiermee de eerste winkel in de woon- en slaapbranche in Nederland die deze service aanbiedt.

Hoe het werkt?

Ben je geïnteresseerd in onze biologische bedden en op zoek naar een natuurlijke nachtrust? Dan kun je via onze planner of telefonisch een afspraak maken om te komen proefliggen. Graag voeren we vooraf een online intake gesprek. Het doel daarvan is om kort kennis te maken, te horen waar jullie naar op zoek zijn en uit te leggen hoe het zelfstandig proefliggen in zijn werk gaat. Ook vragen we contactgegevens, een borg en een kopie van je ID. Vervolgens ontvang je de code waarmee je op het door jullie gewenste tijdslot (circa 1,5 uur) toegang krijgt tot de winkel. Het proefliggen in de winkel wordt online begeleid. 

Zelf-service

Deze nieuwe werkwijze betekent wel dat je tijdens het proefliggen meer zelf moet doen. In de ouderwetse linnenkast achterin de winkel is een keukentje verstopt, daar kun je koffie of thee zetten. Ook krijg je een setje kussenslopen voor tijdens het proefliggen. Deze kun je na het proefliggen in de wasmand deponeren. We vragen onze klanten om een eigen laptop, tablet of telefoon mee te nemen om zo vanuit de winkel contact met ons te houden. Uiteraard kun je gebruik maken van de wifi.

Persoonlijk advies

Irene beantwoordt tijdens het proefliggen online alle vragen en kan meekijken of het matras en kussen ergonomisch goed aansluit. Ook kunnen we meer informatie geven over materialen, herkomst en prijzen van onze producten. Samen met jullie komen we zo tot een persoonlijk advies en kostenoverzicht van jullie ideale natuurlijke bed.